AG creative contact AG Creative Facebook AG Creative Twitter
servicii promovare si optimizare web

Promovare si optimizare web

Ce reprezinta promovarea si optimizarea web?

Notiunea de SEO a aparut prin anii 90, fiind o abreviere de la Search Engine Optimization, adica: optimizarea pentru motoarele de cautare. In acelasi timp, aceeasi abreviere se refera si la persoanele care practica aceasta "meserie". Aceasta "industrie" relativ noua implica un set de operatii efectuate de echipa de promovare in sensul cresterii pozitiilor unui site web in lista de rezultate ale cautarilor, pentru anumite cuvinte sau expresii cheie, interesante si relevante din punct de vedere al afacerii respective.

De ce noi?

Promovarea site-ului reprezinta cea mai buna solutie de a castiga in fata concurentei. Indiferent de metodele folosite, important este sa actionezi rapid si constient de beneficii. Noi oferim servicii de promovare a site-ului dumneavoastra web pe Google, garantam ca site-ul dvs. va fi afisat in primele zece rezultate afisate in urma cautari pe google.
Cele mai des folosite metode de promovare web sunt cele de optimizare site pentru motoarele de cautare si promovare in Google. Noi oferim servicii complete de promovare site, promovare in Google si cea mai eficienta optimizare site.


Strategie de promovare

Cu noi site-ul dvs. va fi intotdeauna in primele pozitii !
promovare web

Link building

Inscrierea in directoare web metoda care ajuta ca vizibilitatea site-ului sa creasca in mod constant.


E-mail

Este o metoda de provovare foarte puternica datorita mediului personal in care muta discutia despre brandul tau - inbox-ul consumatorilor.


Google adwords

Link-urile sponsorizate reprezinta metoda de promovare in care rezultatele sunt garantate si direct proportionale cu investitia.


Facebook

Reclama facebook reprezinta o metoda de promovare catre un public tinta specific,targetat dupa sex, zona geografica etc...